Kitfox Aircraft Stick and Rudder Stein Air Grove Aircraft TCW Technologies Dynon Avionics AeroLED MGL Avionics Leading Edge Airfoils Desser CPS Parts EarthX Batteries
Results 1 to 9 of 9

Thread: Adding pictures not working???

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Morris, IL
    Posts
    250

    Default Adding pictures not working???

    Hello,


    I was trying last night to update my thread with a few pictures of my progress and I wasn't able to add pictures using the "Insert Image" button. I was also not able to add pictures using the paperclip icon and resulting popup window. I thought it was something temporary so waited until this morning but it is still doing the same thing. My pictures have been sized to 640x480 already. Not sure if I broke something on my end or if it is forum-wide.

    Feel free to delete this thread if needed


    Thanks,


    John Brannen

  2. #2
    Administrator DesertFox4's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Arizona
    Posts
    3,230

    Default Re: Adding pictures not working???



    DesertFox4
    Admin.
    7 Super Sport
    912 ULS Tri-gear


  3. #3
    Senior Member jrevens's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Arvada, CO
    Posts
    1,737

    Default Re: Adding pictures not working???

    Hi John,
    Scroll down, click on "Manage Attachments". A box will pop up... click on "Add Files". Browse, Upload, etc., etc. You don't need to resize them... the program will do that for you.


    IMG_1783.jpg
    John Evens
    Arvada, CO
    Kitfox SS7 N27JE

  4. #4
    Administrator DesertFox4's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Arizona
    Posts
    3,230

    Default Re: Adding pictures not working???

    John, I went into operating software and all your “permission” settings are normal.


    DesertFox4
    Admin.
    7 Super Sport
    912 ULS Tri-gear


  5. #5
    Senior Member jrevens's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Arvada, CO
    Posts
    1,737

    Default Re: Adding pictures not working???

    I might be wrong, but I think that certain browsers or operating systems may be an issue with doing it the way you described. It hasn't ever worked for me that way also. I've found that it works every time if I do it as I described, using the "Manage Attachments" feature.
    John Evens
    Arvada, CO
    Kitfox SS7 N27JE

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Morris, IL
    Posts
    250

    Default Re: Adding pictures not working???

    I tried it two ways, first using the "Insert Image" icon, and then using the Manage Attachments selection from below the textbox. Maybe its my computer not cooperating. I restarted the browser (Chrome), but I'll reboot the computer and try again.

    Thanks for testing.

    John

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Morris, IL
    Posts
    250

    Default Re: Adding pictures not working???

    Well it seems it is something to do with Chrome. Even after reboot it didn't work in Chrome. I then tried MS Edge and it worked, so I guess it is an issue with Chrome.

    John

  8. #8

    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Toledo, WA
    Posts
    152

    Default Re: Adding pictures not working???

    It's not just you, John. I have exactly the same problem in Chrome. I have to use Edge in order to place inline images in my posts.

    This seems really odd to me, given that Edge now uses the Chromium engine, but there you go.

    Since this forum is the only thing I use Edge for, I set it to automatically open TeamKitfox every time it opens. Saves a couple of clicks...
    Eric Page
    Building Kitfox 5
    Member: EAA, AOPA, ALPA
    ATP: MEL / Comm: SEL, Glider / ATCS: CTO
    Map of Landings

  9. #9
    Senior Member Delta Whisky's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Amissville, VA
    Posts
    314

    Default Re: Adding pictures not working???

    I had the same problem using Firefox for about a week, then the problem disappeared. Maybe the internet gods will fix Chrome soon too.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •